Tre fotos fra julemandsshowet i Vorupør forrige søndag blev præmieret med 500 kroner hver

VORUPØR: Første søndag i september var Vorupør klædt i rødt og hvidt.

Anledningen var ikke en foldboldlandskamp, men at Dansk Julemands Laug lagde vejen forbi Vesterhavsbyen for - blandt andet - at hoppe i havbadet.

Dansk Julemands Laug kårede Thisted som årets juleby og så var en smut til havet oplagt.

I forbindelse med fejringen i Vorupør bad den lokale erhvervsforening om at få folks privat fotos at se. Hobbyfotograferne blev bedt om at uploade deres bedste billeder på byens hjemmeside.

De tre bedste fotos blev belønnet med et gavekort på 500 kroner, der kan bruges i byens butikker.

Vinderne blev otte-årige Nanna Mortensen fra Sønder Solbjerg på Mors, Dorthe Thomsen fra Vorupør og Leif Hansen fra Thisted.

Kun Leif Hansen kunne mandag morgen møde personligt op til en præmieoverrækkelse ved Den gamle Butik, hvor formand for Vorupør Erhvervsforening, Per Møller Nielsen, stod klar med gavekortet.

De to andre vindere var forhindret på grund af arbejde eller skolegang.

- Hvor mange hotdogs kan jeg få hos dig for 500 kroner, spurgte Leif Hansen.

- Mange, lød det muntert fra Per Møller Nielsen, der driver Vesterhavscaféen.

Kim Poulsen fra erhvervsforeningen fortæller, at der også fremover vil være lignende konkurrencer på hjemmesiden www.vorupor.dk.

- Der bliver taget mange gode billder i Vorupør, som vi nyder at se i diverse Facebook-opslag. Og i forbindelse med denne fotokonkurrence har vi købt et modul, der gør det muligt for private at uploade deres fotos. Disse billeder kan vi så bruge i forbindelse med markedsføringen af byen, da vi får ophavsretten til de billeder, der sættes ind på vores hjemmeside, siger Kim Poulsen.

Alle fotos fra konkurrencen kan ses på byens hjemmeside.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...