30. december skal der atter cykelræses på Thys grusveje

THISTED: På årets næstsidste dag 30. december skal der atter cykelræses på Thys grusveje.

Sidste år blev 200 billetter revet væk.

I år har arrangør Jacob Østerby Pedersen, sammen med Midtthy Cykelmotion og DGI Nordjylland, lagt en ny rute, der gør det muligt at 300 ryttere kan deltage.

Han forventer også at der bliver udsolgt til årets gravel-dag.

- Vi har her midt i november allerede solgt 240 startnumre til cykeldistancerne. Gravel er det engelske ord for grus. Gravelløb er blevet stadig mere populært som vintermotion med indlagt naturoplevelse gennem nationalpark og Thy-natur, i læ i skoven når det er koldt vejr. I år er start- og målområdet ved Tandrupvej 2, Vester Vandet, 7700 Thisted. Der vil i årets udgave af Nytårs Gravel i Thy være tre cykeldistancer, så alle kan være med. Distancerne er på henholdsvis: 85, 40 og 25 km.

Der er i år også åbnet op for at man kan få en frisk løbe - eller gåtur i den dejlige natur. Man løber en rundstrækning på 5,3 km og man kan vælge at løbe 1, 2 eller 4 omgange. Der vil også være mulighed for at gå en flot rute på 10 km.

Cykelruterne downloades til ens cykelcomputer eller mobiltelefon, og man følger ruten herpå.

Efter målgang er der Thy Gullasch, kage og sodavand/øl til alle.

Den professionnelle cykelrytter Michael Valgren har meldt sin ankomst til løbet, der køres på enten crosscykel eller MTB-cykel.

Tilmelding på thygravel.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...