Thy Rock i gang med planlægningen af årets festival

THISTED: Selvom landet lige nu plages af Corona-virussen, fortsætter Thy Rock planlægningen af årets festival.

Og skulle arrangementet blive aflyst, bliver billetterne refunderet.

- Thy Rock følger anvisningerne fra myndighederne til punkt og prikke. Det betyder, at såfremt myndighederne vælger at indstille store udendørs arrangementer som Thy Rock, retter vi os selvfølgeligt efter det. Alle købte billetter vil blive refunderet dog eksklusive gebyret fra Ticketmaster. Det er sådan reglerne er, og dem følger vi, siger Hans Peter Jarl Madsen, der er formand for Thy Rock.

Han håber dog ikke, at det kommer så langt.

- Lad os se, hvordan det ser ud om fire til seks ugers tid i forhold til Corona virusen. Lige nu er der ingen grund til at gå i panik. Vi bevarer roen og følger situationen tæt. Der er trods alt tre en halv måned til vores arrangement og meget kan nå at ske inden da. Så ja - vi fortsætter planlægningen, påpeger Hans Peter Jarl Madsen.

Han vil slet ikke på nuværende tidspunkt spekulere i, hvorvidt Thy Rock eventuelt skal flyttes længere hen på sommeren eller om man helt aflyser.

- Vi er hele tiden i dialog med myndighederne og de øvrige festivaler i Danmark, ligesom vi er i dialog med artisternes bookere. Og der er en god dialog og et godt samarbejde hele raden rundt. For det her rammer alle involverede fra musikere over teltudlejere til leverandørerne af fødevarer, øl, sikkerhed, scener, teknisk udstyr og meget andet. Og ikke mindst publikum. Men befolkningens og dermed vores publikums sundhedsmæssige sikkerhed, kommer i første række, påpeger Hans Peter Jarl Madsen.

Thy Rock præsenterer navne som The Script, Lukas Graham, Nik & Jay, Jonah Blacksmith, Carpark North, Magtens Korridorer, Scarlet Pleasure, Johnny Madsen Band, Citiboys, Italy Brothers, Ude af Kontrol, John Mogensen Show med Rasmus Bjerg m.fl. og finder sted weekenden 26.-27. juni 2020 på Dyrskuepladsen i Thisted.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...