Arne Krog måtte vente indtil han for nyligt er stoppet efter 47 år hos Thy Trapper

THISTED: Han skulle egentlig have fat den for syv år siden. Men Arne Krog måtte vente, indtil han for nyligt er stoppet efter 47 år hos Thy Trapper.

Først da kunne han modtage sølvmedaljen for 40 års uafbrudt ansættelse på den samme arbejdsplads.

Sådan er reglerne for Dronningens Fortjenstmedalje i det private erhverv.

Derfor var der fredag Dannebrog og rundstykker med det hele på bordene i kantinen hos Thy Trapper på Industrivej 17 i Thisted.

Alle kollegaerne var samlet, da direktør Michael Pedersen overrakte medaljen og sagde en tak til Arne Krog - med en tak for lang og tro tjeneste på sin arbejdsplads.

- Og sygedage - dem har du jo ikke haft mange af, lød det fra Michael Pedersen foran de 23 kollegaer til formiddagskaffen.

Thy Trapper har specialiseret sig i udvikling, design og bygning af unikke højkvalitetstrapper.

En udviklingen af trapper er Arne stolt over at have været en del af. Fra dengang en trappe var et transportmiddel til loftet og i dag, hvor den er et designet møbel i topkvalitet.

- Jeg begyndte som trappebygger hos Nørgaard & Vigsø på Margrethevej. I 1974 flyttede det på Industrivej og blev i 1982 opkøbt og fik navnet Thy Trapper. I 2008 kom de nuværende ejere til: Michael Pedersen, Jan Nielsen og Benny Rytter. Jeg har aldrig taget nogen uddannelse. Men lært alt om trapper gennem de 47 år, lyder fra Arne Krog der har haft ansvaret for at opskære og lime træet der benyttes. Thy Trapper har nemlig valgt selv at fremstille det limtræ der bruges. Det skal være topkvalitet - helt uden knaster.

- Et skønt arbejde. Det at være en del af en god arbejdsplads med gode kollegaer, og det at bygge højkvalitetstrapper, som alle er forskellige fra gang til gang med flot finish, har lige været mig, siger Arne Krog.

Han vil nu stoppe som 64-årig og nyde årene der kommer sammen med sin kone Bente Holm Sørensen hjemme i Sundby.

Og så vil han bruge mere tid sammen med sin søn og datter og et barnebarn.

Senere skal turen så gå til København.

For traditionen byder, når man får Dronningens Fortjenstmedalje, at man personligt besøger Majestæten og siger tak.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...