Lidl Thisted er igen i spil til pris fra Landbrug & Fødevarer

THISTED: Lidl er for femte år i træk blandt de dagligvarekæder i Danmark, der er med i finalen om de prestigefyldte Fødevarepriser fra Landbrug & Fødevarer - fødevarebranchens svar på Oscar.

I år er Lidl på Østerbakken i Thisted blandt de nominerede til ”Mejeriprisen” indenfor discount. En pris butikken også vandt i 2016.

I 2017 var der også anerkendelse til butikken på Østerbakken, da Landbrug & Fødevarer gav butikken ”Frugt- og grøntprisen” indenfor discount.

Prisen uddeles til en dagligvarebutik, der har gjort noget helt særligt for at imødekomme deres kunder i mejerikategorien. Nomineringen er derfor et kæmpe skulderklap for de involverede.

- I Lidl Thisted tænker vi mejeri ind - mere end hvad man måske forventer. Jeg elsker mejeri. Det er jeg blevet bidt af i den tid, jeg har været i Lidl. Der sker hele tiden noget nyt i mejerikategorien, og der er altid nye og spændende produkter at smage på. Og så er der masser af danske varer”, siger butikschef Rasmus Kloster Hansen.

Landbrug & Fødevarer står bag årets Mejeripris, som uddeles til landets bedste mejeriafdeling indenfor kategorierne discount og supermarked.

Prisen overrækkes til den butik, der forstår både at sætte kunden og mejerikategorien i spil, herunder at tilbyde et bredt sortiment, guide og inspirere kunderne og tænke mejeri på en ny måde.

Også kriterier som friskhed, aktualitet og samspil med butikkens øvrige sortiment vægter højt. Det er fjerde år i træk, at Landbrug & Fødevarer uddeler Mejeriprisen, som uddeles 24. september på Hindsgavl Slot på Fyn.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...