Fredag leverede Erling Grønkjær AS de første fisk til folks bagdør

HANSTHOLM: Fredag var der premiere på ”Fredags fisk på hjul” for første gang.

En propfyldte kølebil trillede ved middagstid afsted fra fiskeeksportfirmaet Erling Grønkjær AS i Hanstholm - fyldt med kasser af lækker fisk til næsten 100 fiskespisere i Thy, som reagerede på firmaets nye initiativ om fisk leveret til bagdøren.

- Det er helt vildt den respons vi har fået. Det er overgået vore vildeste forventninger, siger medindehaver Christian Grønkjær, som glæder sig over den flotte modtagelse virksomhedens initiativ har fået.

- Det er strømmet med ind med bestillinger, og vi har lagt vandret for at få det hele klart, så alle kunne få fisk til weekenden. Det lykkedes, siger medejeren af virksomheden i Hanstholm, der er overrasket over den store respons. Jeg tror egentlig ikke kun at det skyldes Corona. Jeg tror også det er blevet så godt modtaget, fordi folk har fået øjnene op for, at det er en nem og billig måde at få fisk direkte til døren. Vi vil nu videreudvikle vores koncept og gøre det endnu nemmere for folk at købe fisk på denne måde. For jeg tror det er noget folk vil gerne fortsætte med. Det kan vi høre ud fra den respons og de rigtigt mange positive kommentarer vi har fået. Så vil du have fisk igen på fredag, så mail til info@eg-fiskeeksport.dk. Det er det nemmeste indtil vores hjemmeside er oppe om 14 dage, siger Christian Grønkjær.

De knapt 100 pakker med fisk bliver i løbet af fredag leveret til hele Thy.

De næste ordrer til fredag er allerede indkøbt.

Værdien af den første leverance er omkring 25.000 kroner.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...