Som ergoterapeut rådgiver Line May Friis især inden for arbejdsstillinger og indretning af arbejdspladser m.v.

NYKØBING: 1. april var der gået præcis et år, siden lokale Line May Friis startede som arbejdsmiljøkonsulent hos Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest med kontor i Nykøbing - det tidligere BST Thy-Mors-Salling.

- Jeg kom fra starten til at arbejde med en masse forskellige spændende opgaver, fortæller Line May Friis i en pressemeddelelse fra centret og forsætter:

- Bl.a. var jeg med til at lægge programmet for vores årlige arbejdsmiljødag, ligesom jeg hurtigt kom ud på mange arbejdspladser for at rådgive om især ergonomi.

Line May Friis’ baggrund som ergoterapeut gør, at hun særligt rådgiver inden for arbejdsstillinger, indretning af arbejdspladser og ensidigt gentaget arbejde. Men hun arbejder også en del med sundhed og med arbejdspladsvurderinger, bl.a. gennemfører hun de lovpligtige helbredskontroller for natansatte. Herudover underviser Line May Friis på den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og på centrets egen uddannelse for forflytningsvejledere.

Arbejdsmiljøcenter Midt-Vests administrerende direktør Thomas Rosenkrands glæder sig over et første år, der lover godt for fremtiden:

- Line er fra starten gået energisk og positivt til opgaverne. Og selv om det selvfølgelig tager lidt tid at komme ind i et nyt job, er Line ret hurtigt kommet ind i stoffet og er faldet godt til i teamet. At ordrebogen også har set ganske fornuftig ud helt frem til nedlukningen af Danmark, gør ikke sagen værre, siger Thomas Rosenkrands.

Han er derfor meget fortrøstningsfuld i forhold til fremtiden efter cororakrisen. Han understreger afslutningsvist, at Line May Friis’ kolleger har bidraget meget positivt til den gode start med deres hjælp og sparring.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...