Der stadig er 36 pladser tilbage på holdet

NORS: Lige siden DBU startede fodboldskolerne op for 27 år siden, har Nors Boldklub været med. I år ingen undtagelse.

Derfor inviterer klubben netop nu glade fodboldbørn til de 96 pladser, hvor der stadig er 36 pladser tilbage.

- Fodboldskolen i Nors er bare en rigtig succeshistorie. En uge der bare har givet børnene så meget over årene. De har udviklet sig i fodboldspillet, men også som kammerater. For fodboldskolen handler ikke kun om fodbold, siger Allan Olsen, som har været træner ved fodboldskolen i fem år, og været leder de seneste to år.

Fodboldskolen er for alle drenge og piger årgang 2004-2012, og det hele foregår på Nors BK’s baner på Vendbjerg.

- Børnene får i løbet af ugen lov til at prøve kræfter med mange forskellige sjove og lærerige fodboldoplevelser, bl.a. Pannabane, oppustelig fodboldbane og en dag med Bomberballz, små turneringer og den store vandkamp, fortæller Allan Olsen, og fortsætter:

- Som noget helt nyt i år skal vi en tur ud af huset. Vi skal nemlig prøve kræfter med fodboldgolf. Fodboldgolf er en sjov og anderledes aktivitet, hvor flere af ugens tillærte skills og små konkurrencer skal afprøves.

- Vi trænere ser meget frem til denne nye aktivitet, da det med sikkerhed vil skabe godt humør og grin blandt deltagerne. Så skynd jer at melde børnene til en herlig aktivitets fodbolduge, med masser af hygge, samvær med andre børn, kammeratskab og en uge fyldt med fodboldteknik og øvelser, der også gør deltagerne til dygtigere fodboldspillere, uanset det niveau man er på, siger han.

Man tilmelder sig på DBU’s Fodboldskole og finder Nors.

Alle får udleveret en startpakke med tøjpakke fra Hummel, fodbold fra Select, drikkedunk, diplom, mad og gratis frugt.

Fodboldskolen er i uge 27, fra 1. juli til og med 5. juli.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...