Klitmøller-Vigsø tur-retur - og stadig manglede der altså lige godt to kilometer, så de måtte rundt i byen

THISTED: En maraton er benhård, når man løber. Men at gå de 42,195 kilometer, når benene sidder på 11-årige drenge - det er også en præstation.

Lørdag 12. september tog fem fodboldkammerater fra Thisted FC beslutningen om at snøre gå-skoene i Klitmøller og sætte snuden med kurs mod nord. En tur, de selv havde besluttet og planlagt til mindste detalje.

De fem drenge Karl, Bertil Frederik, Noah og Mathias lagde ud ved Spar-købmanden i Klitmøller. Derfra gik det rask derudad på cykelstien til Hanstholm. Her havde sulten indfundet sig efter et par kilometers gang med friske ben. Så blev fem bøfsandwich bestilt. Da medindehaver af Færgegrillen Kirstine Gravgaard hørte om de fem drenges vilde projekt, kvitterede hun med pommesfritter til hele banden - på husets regning.

Videre gik det på grus-cykelstien mod Vigsø. Her blev hjemturen så begyndt, og da de trætte fodbolddrenge efter næsten 10 timers vandring nåede Klitmøller, stod endomondo-app’en kun på 40 kilometer. Den skulle jo være 42 km og 195 meter, havde drengene besluttet. Så var de nødt til at tage et par ekstra kilometer rundt i Klitmøller.

Efter 9 timer 55 minutter 30 sekunder sluttede endelig turen, hvor de begyndte - ved Spar i Klitmøller.

Trods stadig trættere ben, som timerne gik, var humøret højt hos de fem hele vejen. Det var en hård tur, og trætheden fik hurtigt øjenlågene til at glide i, da de var kommet helt hjem. Men trods trætte ben - så blev det en tur, som de fem vil huske.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...