De to Thy-ryttere leverede

ØSTERILD/HILLERSLEV: Det har været et kaloriefattigt forår for Michael Valgren, når det gælder resultater.

Men de senere uger har thyboen oplevet en opadgående kurve og gode resultater i blandt andet Binck Bank Tour.

Søndag blev det til en flot 4. plads, da Michael Valgren, Team Dimension Data vandt forfølgergruppens spurt i den franske World Tour-klassiker Bretagne Classic.

Et resultat som Michael Valgren var meget tilfreds med.

- Det er et super hårdt og godt løb. Det er fedt at køre væddeløb i seks timer. På den måde får man flere af klassikerrytterne at se, og det er der jeg hører til, lød det efterfølgende fra Valgren til feltet.dk

Løbet blev vundet af den stærke Sep Van Marche. Men det lykkedes thyboen at slå så stærke klassikerspecialister som Gren Van Aavermat og Tim Wellens i spurten.

Også den anden Thy-rytter på World Touren, 22-årige Jonas Vingegaard, fra Hillerslev, lavede endnu et godt resultat.

Han har i denne sæson generelt imponeret cykelsportseksperter, som knapt vidste hvem han var, da han blev en del af hollandske Jumbo Visma.

I sidste uges etapeløbet Deutschland Tour sluttede Jonas Vingegaard, Team Jumbo Visma, på en meget imponerende 9. plads samlet - kun 22 sekunder efter vinderen Jasper Suyven.

Jonas Vingegaard har tidligere i år vundet en imponerende etapesejr fra Polen Rundt 2019 på løbet kongeetape, hvor han slog nogle af verdens bedste bjergryttere.

Jonas Vingegaard kan i øvrigt opleves i Aalborg på fredag til det stjernespækkede gade løb Spil.nu Grand Prix midt i Aalborg by, med deltagelse af blandt andre: Michael Mørkøv, Kasper Asgreen og brødrene Søren og Asbjørn Kragh Andersen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...