En helt ny blomsterbutik åbner 1. februar på adressen Vestergade 60 A

THISTED: Fjerhusets Blomster er navnet på en helt ny blomsterbutik, der åbner 1. februar på adressen Vestergade 60 A.

I lokalerne, hvor ejendomsmægler Per Pedersen, tidligere havde kontor. Dermed er det også muligt at købe buketter og planter i den del af Thisted by.

Navnet Fjerhuset ringer nok en klokke hos flere, som tænker på det nu lukkede Fjerhuset i Skyum.

Det er da også en tidligere ansat, Gitte Jespersen, som bliver daglig leder af den nye blomsterbutik i Thisted, der har ansat Louise Munkholm Jensen, som blomsterbinder.

De to blomsterbindere er allerede langt med indretningen, som bliver i rigtig natur-stil, bygget op omkring stykker af stammer og trægrene af eg og birk. I butikken er der også trælle-bænke og dybe retro-lænestole.

For Gitte Jespersen vil gerne at blomster og plantebutikken også bliver et hyggeligt sted. Et sted man gerne må mødes og blive lidt længere.

- Her skal være rummelighed og venlighed, lyder det fra blomsterdamen fra Skyum, der fortsætter:

- Vi glæder os til at komme i gang. Jeg synes det bliver en rigtig fin butik, på 95 kvadratmeter, og en meget velbeliggende placering, med facade lige ud til Vestergade og P-pladser lige uden for døren.

Fjerhusets blomster vil satse meget på buketter og planter.

Et stort udvalg af færdigbundne buketter, lige til at tage med, vil blandt andet fylde hylderne, sammen med et stort udvalg i planter.

Huset tilbyder at levere buketter, som kunderne ønsker det.

- Vi kører gerne ud med en buket. Og sætter også, hvis der er behov for det, en buket på graven, lyder det fra butikken, der tilbyder alle former for blomster og buketter til alle begivenheder; begravelser, højtider.

Der er allerede lavet aftaler om fast levering af buketter til flere butikker i Thy.

Fjerhusets blomster åbner fredag 1. februar med gode tilbud på buketter, og med forfriskninger til gæster og kunder den første dag i Thisteds vestby.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...