KLF 66 og Æ’Redningshus afholder sommerens sidste fiskeauktion på søndag i Kassehuset i Klitmøller

KLITMØLLER: Alle sejl er sat til, når KLF 66 og Æ’Redningshus afholder sommerens sidste fiskeauktion på søndag i Kassehuset i Klitmøller.

Den første auktion for tre uger siden, tak totalt fuldt hos med godt 200 gæster.

- Der var en fantastisk stemning, og der var virkeligt lagt i selen på at finde friske fisk af et bredt udsnit af arter, og det fladt i publikums smag. De blev der i de to små timer, auktionen varede, fortæller Per Grønkjær, der er formand for KLF 66.

Succesen følges op søndag formiddag.

- der bliver selvfølgelig plads til publikumsfavoritter som rødspætter og torsk, men ellers er det landingerne, der afgør, hvad vi får på med på auktionen. Men vi tør godt love, at der er rigeligt med fisk og nok forskelligt at byde på, slår Per Grønkjær fast.

Der bliver også mulighed for spise frokost i forbindelse med arrangementet. Det benyttede så mange sig af sidste gang, at der var udsolgt i de pyntede lokaler i Kassehuset.

- Fiskeplatterne blev revet væk sidst, så vi steger lidt flere hjemmelavede fiskefrikadeller og "køkkenholdet" fremtryller lidt flere platter på søndag, siger Per Grønkjær.

Alle fisk er sponsoreret af lokale fiskere og virksomheder, og hele overskuddet går ubeskåret til arbejdet i foreningerne KLF 66 samt i Æ´Redninghus.

Auktionen starter kl. 11, og nogenlunde samtidigt åbner serveringen af fiskeplatter og muligheden for at købe kolde drikkevarer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...