I weekenden mødes 80 af landets bedste årgangssvømmere

THISTED: Talenterne i Thisted Svømmeklub står klar til at levere resultater til klubben.

Det handler om træning. Men også om at komme ud af det kendte ”farvand” i Thyhallen og få rykket perspektiverne og få nye input.

I weekenden mødes 80 af landets bedste årgangssvømmere og 30 trænere til træningssamling i Herning, og Thisted Svømmeklub har fire svømmere med i det fine selskab.

Kristian Kjær, Sebastian Jørgensen, Katrine Bager og William Hansen er alle blevet udvalgt til samlingen, sammen med de bedste årgangssvømmere fra resten af landet.

Et flot skulderklap til svømmerne, der viser at deres udvikling over sidste sæson har været på nationalt topniveau, samtidig med at Thisted Svømmeklub har skabte nogle gode rammer for talentudvikling.

På samlingen vil Thistedsvømmerne træne med de bedste svømmere i deres årgang, være med til DIF’s Sportsshow: ”Sport 2019” og få input fra de to landsholdssvømmere Mathias Rysgaard og Tobias Bjerg.

30 trænere er også med i Herning, heriblandt Thistedtræner Lars Jessen.

- For at svømmerne fra Thisted kan udvikle sig til nationalt topniveau og på sigt internationalt, er det at svømmerne kommer ud og får nye input. ?Det er deres perspektiv på sporten der skal rykkes ved. ?Når først de ser hvor hurtigt det er muligt at træne, bliver det håndgribeligt og til et mål de kan udvikle sig imod, siger Formand for Thisted svømmeklub Jesper Sander Andersen.

Regionssamlingen foregår i Herning 3.-5. januar 2020.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...