30-årige Louise Brandt Rosenkilde tiltrådte fredag som ny partner i advokatfirmaet

THISTED: Der var skummende Thy-øl i glassene, da Advodan i Thisted fredag kunne fejre, at en ny advokat var blevet indlemmet i kredsen af partnere og medejere i advokathuset i Frederiksgade.

På det grønne skilt ved indgangen var Louise Brandt Rosenkildes navn allerede skrevet på.

Dermed er en kvinde på kun 30 år indtrådt i ejerkredsen, og generationsskiftet i advokathuset har fået et vigtigt skridt fremad.

For den nye partner 30 årige Louise Brandt Rosenkilde, er det dog ikke nyt at være en del af huset.

Hun har nemlig arbejdet der siden 2015 hvor hun blev ansat først som fuldmægtig, siden som advokat, primært med erhvervsjura som arbejdsområde: blandt andet med selskaber, erstatnings og forsikringsret, og erhvervslejemål.

- Det er da en drøm, som ung advokat, at få lov at blive en del af et firma. Her blev Advodan i Thisted en rigtig god match. Jeg er bare blevet modtaget så godt her i Thisted. Over de tre år jeg har arbejdet her, har jeg efterhånden fået et godt kendskab til Thy, som en egn med gode mennesker, og hvor der er masser af gang i den med mange spændende initiativer i disse år. Der er også mange rigtig gode erhvervsnetværk, lyder det fra den nye partner i Advodan, der bor i Skive.

Rasmus Kronborg er glad for at husets nye partner er ung og kvinde.

- Det er rigtig godt for vores firma, at få en kvinde som Louise, der er ung og ikke mindst meget kompetent til sit arbejde. Samtidig er det jo en vigtig del af generationsskiftet i Advodan i Thisted, lyder det fra Rasmus Kronborg.

Louise Brandt Rosenkilde er uddannet fra Aalborgs Universitet i 2013, hvorefter hun har arbejdet som juridisk konsulent på Holstebro Rådhus fra 2013-2015, og modtog hendes bestalling som advokat i juni 2017.

Til sommer er endnu en advokat er på vej til Advodan i Thisted - som er ansat.

Dermed kommer antallet af advokater op på syv.

Udover de fem partner arbejder Rasmus Lund Petersen allerede som advokatfuldmægtig.

Desuden er seks sekretærer, en bogholder og en flex-jobber ansat i Advodan Thisted.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...