Feriepartner Thys oplevelsespulje har støttet foreningerne med i alt 50.000 kroner

VORUPØR: Tirsdag eftermiddag uddelte Feriepartner Thy igen 50.000 kroner fra deres oplevelsespulje.

Pengene gik til Håndværkerområdets grønne område, Thy Talks, Thy Trail og Vorupør Havbåde.

- I år er jo et ret specielt år for os alle og for mange er der ikke meget der er blevet som vi regnede med - men her hos Feriepartner Thy er vi enige om at holde fast i de gode oplevelser og i den gode og kendte hverdag i det omfang det er muligt. Det er en god oplevelse for os er blandt andet at opleve hvad der sker i vores område og her kommer vores prismodtagere jo ind i billedet. Det er personer, som dem, der er med at gøre Thy til det bedste sted at bo, siger bureauleder Hanna Amdisen.

- Pengene er Feriepartner Thys` måde at takke nogle af de mange ildsjæle vi er så heldige at have i vores område, siger hun.

5000 kroner gik til Håndværkerområdets grønne område. Her skal der laves flere aktiviteter til glæde for beboer og gæster – og dem er der mange af, da det ligger ved Hanstholm Bunkermuseum

10.000 kroner gik til Thy Talks. Deres formål i 2020 er at skabe et fællesskab omkring grøn omstilling - og det er planen der skal holdes lokale arrangementer så vi alle bliver stærkere og klogere på grøn omstilling.

Ligeledes 10.000 kroner gik til Thy Trail, som er med til at give rigtig mange mennesker fantastiske oplevelser i naturen - både som aktiv udøver og som tilskuer.

Endelig har Vorupør Havbåde fået 25.000 kroner.

Vorupør Havbåde er en forening, hvis formål er at bevare bådene ved landingspladsen.

- Det mener vi er meget vigtigt i forhold til bevarelse af Vorupør som et attraktivt sted for os alle, siger Hanna Amdisen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...