Home-Start butikken fejrede fødselsdag

THISTED: Salget af godt genbrugs tøj og ting til især små børn er gået rigtigt godt i Home-Start butikken. I fem år er salget bare steget og steget.

Fredag kunne butikken ved Hanstholmvej-lyskrydset fejre fem års fødselsdag.

Det blev fejret med børnebesøg, kagemand og åbent hus for alle, der ville forbi og ønske butikken tillykke.

Home-Start butikken giver hvert år et stort beløb til Home-Start Thy.

Børneorganisationen i Thisted tilbyder småbørnsfamilier regelmæssig støtte, praktisk hjælp og venskabelig kontakt. Støtten foregår hovedsagelig hjemme hos familien, og har som formål at forebygge kriser og opbrud ved at sætte tidligt ind.

- Butikken er blevet en vigtig indtægtskilde for Home-Start Thy. Heldigvis så stiger salget hvert år, fortæller koordinator Tina Førby Larsen, der fortsætter: bare i april var vi steget med 10.000 kroner ekstra. Det betyder rigtigt for os med den opbakning. Hvert år kan vi sende omkring en halv million til Home-Start Thy, fortæller Tina Førby Larsen.

Butikken på Hanstholmvej, er fyldt med førsteklasses sorteret genbrug til børn.

Ud over tøj, er det også legesager og børnebøger. Men også gode ting til børn som vogne og autostole.

Butikken passes af 21 frivillige, som også har husets som et mødested.

Det er også tænkt som et mødested for alle andre. For der er altid kaffe på kanden og en mulighed for at sidde ned i butikken.

Og skulle man som presset børnefamilie have brug for hjælp og støtte, så oplever Tina Førby Larsen, at butikken kan være det første sted man møder Home-Start Thy.

Home-Start butikken har åbent mandag til fredag 10-16.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...