På søndag sælger klubben igen ting og sager på loppemarked i Nors Hallen

THY-HANNÆS: Det er måske en smule overdrevet, men faktum er, at sidste års succes med et loppemarked i Nors hallen til støtte for klubben betyder, at pigerne nu igen rydder op i deres gemmer og sætter alt fra brugte støvler og træningstøj til alt det andet hjemme hos dem selv og familien til salg på søndag 3. februar.

Rammen er igen Nors Hallen og i timerne hen over middag vil der også være mulighed for at vinde en halv gris på indgangsbilletten, der også er en lodseddel.

Men ellers er der også gennem et amerikansk lotteri en chance for at vinde andre præmier, som virksomheder og butikker i Thy har sponseret.

Det er både pigerne og deres forældre, der står klar til at sælge de mange genbrugsting og derudover sælger fodboldpigerne også nybagte vafler og friskbrygget kaffe.

- Vi var så glade og taknemmelige for det store fremmøde og den opbakning arrangementet fik sidste år. Det gav penge i klubkassen til arrangementer og tilskud til at deltage i stævner for alle vores fodboldpiger, så vi håber, at mange igen i år har lyst til at lægge vejen forbi Nors Hallen og være med til at bakke op om pigefodbolden i Thy, siger Heidi Graversen fra FC Thy Pigers samarbejdsudvalg og tovholder på loppemarkedsprojektet.

Alle indtægter vil gå til FC Thy Piger som tilskud til de forskellige aktiviteter, som klubben har i det kommende år.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...