Over 200 deltog i den årlige fest med spillere, trænere og familier

THY-HANNÆS: 5. sæson sæson for FC THY Piger er netop afsluttet. Det blev traditionen tro fejret, da 229 fodboldpiger, trænere, forældre, søskende og bedsteforældre mødtes i Østerild, til kåringer, taler, hygge, mad, og leg.

Alle årgange fra U13 til U18 fra klubberne Frøstrup Hannæs IF, IF Nordthy, Nors BK, Koldby-Hørdum IF og Thisted FC var med. Også kvinderne fra FC THY Thisted Q var på plads til at slutte fodboldåret af på fineste vis.

Efter spisning var der en omgang ”bordfodbold” i realstørrelse mellem forældre, og så var det tid til årets kåringer:

Årets Spiller blev for andet år i træk Sophie Gravesen fra U18 DM holdet, efter et forrygende fodbold-år med landsholdsdebut på U16 landsholdet, hvor hun også har scoret. Hun har også fået debut i 3F ligaen på FC THY Thisted Q, hvor hun også scorede i debutkampen og tidligere på årets blev hun valgt som Årets Talent i Thy.

Øvrige kåringer:

Årets Fighter: Stine Andersen fra U15.

Årets Kammerat: Johanne Facius fra U14.

Årets Profiler:

U13 Liga 1: Anne Jensen

U13 Liga 2: Sara Lynge

U14 Liga 1: Emma Mörk

U14 Liga 2: Marie Josefsen

U15 Liga 1: Mathilde Dalgaard Nielsen

U16 Liga 2: Johanne Lukassen

U18 Liga 2: Cecilie Holst

U18 DM: Anna Damsgaard

3F Ligaspiller: Maja Østergaard.

Formand Bent Andersen takkede i sin tale klubbens mange dedikerede trænere for indsatsen i sæson 2018/2019. Der gik også en tak ud til de mange forældre, der bakker op, når der er brug for en hjælpende hånd. Som kører mange kilometer i løbet af en sæson for at få puslespillet FC THY PIGER med træning i fem klubber til at gå op.

Formanden roste også U13 Liga 1-holdet, som i år hev pokalen hjem til Thy i Pokalturneringen.

Der var også stor tak for indsatsen til Norman Jensen og Anette Jørgensen, der begge har været med i samarbejdsudvalget siden begyndelsen for fem år siden. De to træder nu ud af udvalget, men fortsætter med andre funktioner i organisationen.

Af Ole Iversen

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...