Sæsonen er næsten afsluttet i Thisted Tennisklub

THISTED: Sæsonen er næsten afsluttet i Thisted Tennisklub, og formand Annemieke K. Rysgaard kan se tilbage på et godt pr for klubben med baner på Winthersmøllevej 6 i Thisted.

Et år med en del aktiviteter i og omkring tennissporten: velbesøgt Tennissportens Dag 4. april, skoletennis i samarbejde med DGI Tennis og 3. - 4 klasserne i Thisted bys skoler, Familietennis - et nyt tiltag for unge spillere op til ni år og for juniorer. Begge klasser trænet af Mads Dam Pedersen.

I maj fik klubben besøg af 22 badmintonspillere, der prøvede den anderledes ketchersport, under træning af klubbens træner.

Der var voksen introduktion i maj, juni, august og september.

- Alle disse tiltag har betydet at medlemstallet er steget fra 72 til 90 i Thisted Tennis Klub - mange af de nye er yngre spillere. Tilgangen skyldes ikke mindst ”vækstaftalen med DGI Tennis” , fortæller Annemieke K. Rysgaard.

På den sportslige side har Thisted Tennisklub et stærkt spillende ”Team Thisted” : Bent Larsen, Mikael E. Hyldahl og Tobias J. Christensen.

Dette hold blev mestre i DTF-Cup 2018 ved at gå ubesejret igennem turnering for udehold i Herre-Motionsrækken, første gang i Thisted Tennisklubs historie.

Klubmesterskaberne er traditionens tro også blevet afviklet:

Klubmestre 2019 i herre single Tobias J. Christensen, herre double Tobias J. Christensen og Bent Bjørn.

Mix double: Louise Guldhammer og Hans Kloster.

Udendørs sæson slutter på lørdag den 26. oktober med standerstrygning.

En god sæson skyldes også masser af frivillige, der har hjulpet klubben, fortæller Annemieke K. Rysgaard.

Indtil sæsonstart i april næste år spilles der vintertennis indendørs i Munkehallen, lørdag og søndag formiddag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...