Det starter med banko torsdag aften og slutter søndag med kransekage fra La Glace

RÆHR: Så er tiden ved at være inde til årets udgave af Ræhr Revyen, som spiller lørdag aften 10. august i teltet på stadion i forbindelse med sommerfesten.

Det gennemgående plot er, at Ræhrs beboere går ny tider i møde: Mange ny tiltag og klubber blomstrer, og de gør sig bemærket, hvilket revyholdet synes er godt. Nogle er krænkede - andre er syge. Og så er der køb og salg af stort og småt ...

I øvrigt er det sidste gang, man har øvet i revylokalet på den gamle skole, som nu er solgt til private ejere. Der har været revy i Ræhr i mere end 40 år.

Sommerfesten starter dog allerede torsdag aften 8. august med banko i det store telt til fordel for Ræhr Beboerforening. Fredag formiddag besøger børnehaverne fra Hanstholm pladsen, hvor bestyrelsen steger pølser og brød, og flinke bedsteforældre har bagt kage. Imens stilles der hoppeborge op. Til aften er der grillfest for hele familien med gammel-daws-musik i højtalerne, og efter maden er der havetraktortræk, som efterfølges af oldboysfodbold.

Lørdag ved middagstid starter festen med ringridning, efterfulgt fodbold, hvor Hanstholm IF’s serie 4-hold spiller Hurup IF’s tilsvarende hold i en almindelig turneringskamp. På pladsen er der hoppeborge, softicemaskiner, tombola og amerikansk lotteri. Om aftenen er der byfest - med revy - i teltet med tag-selv-bord fra Slagter Skjoldborg og musik hele aftenen ved Jinis, som har lokale rødder.

Også søndag fortsætter festen hele dagen - fra middagstid udstilling af veteranbiler, amerikanerbiler og specialbiler. Over middag får sommerfesten besøg af Hr. Gråskæg, der underholder børnene, og lidt senere er der underholdning for de voksne med musik ved Ove Kanstrup med backup. Hen på eftermiddagen kommer Hanstholm Brandvæsen og viser brandslukning for børnene, før finalen med auktion over sponsorgaver - traditionelt til helt slut med bortauktionering af en kransekage fra Konditori la Glace i København, som er sponseret af det fra tv kendte konditori, fortæller formand Kasper Holm fra beboerforeningen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...