10. december har han været sælger hos Højland Biler i 25 år

THISTED: Ejvind Vangs telefon er aldrig slukket. Erhvervskunderne skal kunne komme i kontakt med ham - når det brænder på.

Sådan har den radio-tv-udlærte bilsælger hos Højland det bedst, og det har været en stor del af at rigtigt mange erhvervsbiler i Thy, det seneste kvarte århundrede, har båret ”Ejvind Vangs” underskrift på slutsedlen.

10. december kan han fejre 25 år som bilssælger hos Højland Biler.

De første ni år både med person og erhvevsbilssalg.

Men de seneste 16 år udelukkende med ansvar for Højland Bilers salg af erhvervsbiler.

Bilsælgeren fra Villerslev med den karakteristiske moustache ramte egentlig bilbranchen ved en tilfældighed.?Det var hos Brødrene Foldager i Hurup at karrieren i bilbranchen begyndte. Lidt ved en tilfældighed.

- Jeg var jo radio-tv mand. Men fik mulighed for at blive engrossælger af olie hos Brdr. Foldager i Hurup som solgte Peugeot, Nissan og Lada.

Her var jeg i fem år, og var så lige en tur omkring campingvognssalg i Vilsund fra 1988 til 1994, før Kaj Højland ringede 10. december og spurgte om jeg ville være salgschef hos Højland, der dengang var Peugeotforhandler, fortæller Ejvind Vang.

Siden da er erhvervsbilssalget hos Højland Biler blevet professionaliseret, især med etablering af en egentlig afdeling ”Erhvervsbiler -Thy” på Tigervej fra 2003 til 2015 hvor Ejvind Vang solgte 400 erhvervs på et år, når ”der var mest knald på” - som han udtrykker det.

I 2015 blev alt bilsalg hos Højland Biler samlet på den nuværende adresse på Vilhelmsborgvej 17 - også med en stor etableret erhvervsafdeling - altid med mange erhvervsbiler klar til salg.

Der stadig fuld fart på den nu 60-årige Ejvind Vang, der nyder godt af at mange virksomheder og kunder jævnligt vender tilbage og får virksomhedens bilflåde fornyet. Nogle har været kunder i samtlige 25 år.

- Jeg kender jo efterhånden mine kunders behov og husker hvad de tidligere har købt. Det gør jo det hele meget nemmere for kunden og for os, siger Ejvind Vang, der hurtigt finder både den type bil som kunden har brug for. Men også den eventuelle ombygnings- og leasingløsning der er brug for. Her vil Ejvind Vang gå langt for at gøre kunden tilfreds.

Og hvis kunden en weekend mangler bil, fordi en bil er brudt ned - så er Ejvind Vang ikke ked af at rykke og hjælpe kunden.

- Vi har altid lånebiler stående, der som regel kan hjælpe kunden, hvis eksempelvis der er et vigtigt job i Norge, siger han.

Det handler for Ejvind Vang om at hjælpe kunden - når behovet er der.

- Det at kunderne kan få fat i mig 24-7 - har altid været mit ”koncept”. Min familie har det helt fint med det, og et opkald kan ofte løse et problem på få minutter.

Ejvind Vang har besluttet, at arbejde yderligere tre år mere som erhvervsbilssælger.

Så skal der bruges tid på familien: hans kone Ellen og de tre sønner: Jesper, Lasse og Dennis. Der er også kommet fem børnebørn til på fem år - de skal også have opmærksomhed. ?Og så har bilmanden besluttet at købe en autocamper - så Europa kan blive kørt tyndt.

De 25 år bliver ikke fejret - det tager vi stille og roligt. Sådan har jeg det bedst, lyder det fra Ejvind Vang, erhvervsbilsansvarlig hos Højland Biler.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...