Eventen varer 20 timer og tilbyder både turneringer i CS:GO og Fornite samt fri gaming

ØSTER JØLBY: Fredag eftermiddag 31. januar og 20 timer frem er der for tredje gang ”eSport Event” hos Midtmors Sport i Øster Jølby, fortæller Rikke A. Markussen fra Midtmors Sport.

Hun fortæller, at esport er i fremgang. Flere eftermiddage og aftener i ugens løb er der fri gaming, træning og arrangementer i esportslokalet, og som de øvrige sportsgrene har esportens også sit stævne, siger centerleder Keld Andersen:

- Vi håber at kunne slå sidste års deltagerantal, siger han og fortæller:

- Vi har turneringer i CS:GO og Fortnite, hvor der er en pokal til vinderholdet. Man bestemmer selv, om man deltager i turneringen, eller man bare gamer frit. Uanset hvad man har lyst til, er man mere end velkommen.

Skulle deltagerne få brug for en pause fra skærmen, er der mulighed for at slå sig løs i multihallen, hvor fodbold, spring og badminton vil være nogle af de aktiviteter, man kan give sig i kast med.

Midtmors’ ”eSport Event” er for alle i alderen 8-16 år uanset niveau:

- De to foregående år har vi haft stor succes med netop denne aldersgruppe, fordi alderen faktisk ikke er så afgørende som i f.eks. håndbold og fodbold, siger Keld Andersen.

Det koster 300 kr. at deltage, og den pris inkluderer både aftensmad og morgenmad. Desuden er der åbent i kiosken, så man kan købe lidt ekstra snack til de sene nattetimer.

Se nærmere på: www.midtmorssport.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...