Usikkerhed med corona-situationen gør, at det planlagte besøg i Hanstholm er udsat

HANSTHOLM: Det bliver alligevel ikke den 31. august , at Kongeskibet Dannebrog med Dronningen ombord, lægger til kaj i Hanstholm Havn.

Det skriver Kongehuset i en pressemeddelelse udsendt 20. maj 2020.

Borgerne i Thisted Kommune må desværre vente et år med at se og opleve Dronningen på nærmeste hold, hvor besøget forventes at blive gennemført i sensommeren 2021.

- Vi har i Thisted Kommune løbende været i dialog med Kongehuset om det planlagte besøg. Den usikkerhed der fortsat er forbundet med corona-situationen gør, at vi ikke vil kunne gennemføre et besøg, fortæller borgmester Ulla Vestergaard (S) og fortsætter:

- I stedet vil vi glæde os til 2021, hvor Dannebrog anløber Hanstholm Havn og vi for alvor kan holde en folkefest med Dronningen som omdrejningspunkt.

Planerne kan genbruges i 2021

Planlægningen af det kongelige besøg har indtil nu været i fuld gang, på trods af corona-situationen.

Men planlægningsarbejdet er ikke spildt, da mange af de oprindelige planer og besøgssteder kan tages op igen i 2021.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke kan få lov at gennemføre Dronningens besøg som planlagt, men situationen taget i betragtning, er det den rigtige beslutning. Vi går pragmatisk til værks og gemmer alle planerne, sådan at vi nemt og hurtigt kan starte planlægning op igen til næste år, fortæller Susanne T. Meisner, sekretariatschef og tovholder for gruppen, som arbejder med at planlægge Dronningens besøg i Thy.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...