Den friske kuling tog fat i julemandens røde hue ...

HANSTHOLM: Weekendens meget velbesøgte jul på fyret havde i år indført en ny aktivitet for børnenes skyld: Julemanden ville dukke op i toppen af fyret og derfra kaste karameller og ho-ho-ho ud til børnene.

Men Julemanden havde nær opgivet sit forehavende.

For straks da han dukkede op og stak hovedet ud over kanden første gang - tog den friske kuling fat i den røde hue og sendte den langt ud over markerne. Derefter tog en kraftig opadgående vind langs det høje tårn fat i det store hvide skæg som blæste op foran Julemandens øjne og blindede ham.

- Uha - sikke en oplevelse, fortalte den rødklædte og lettere rystede julemand vel nede på landjorden igen til Thisted:Posten og fortsætter:

- Heldigvis sidder mit skæg jo fast i den ene ende, så det blev hvor det var, og med den ene hånd på skægget kunne jeg styre det i vinden og se de mange glade børn nedenunder.

Ud over dette jule-drama forløb denne udgave af Jul På Fyret helt perfekt: mellem 1100 og 1200 glade gæster var forbi og 40 meget tilfredse udstillere havde tommeltotten op.

- Det gik jo fantastisk. Vejret var med os - rigtigt Hanstholm vejr. Velbesøgte boder, konkurrence cafe, fiskeauktion, Lucia-optog, korsang og juleandagt - alt gik godt.

- Vi er tilbage næste år, lyder det fra koordinator af julemessen på fyret Susanne Birkebo.

Engang i nærmeste fremtid skal messen evalueres. Stort set alle boder har sagt ja til at de kommer igen - men vi vil gerne udvikle Jul på Fyret - så man skal bare henvende sig alligevel om man gerne vil være med, lyder det fra en af ildsjælene bag den hyggelige messe i de smukke omgivelser på toppen af ”Hanstholmen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...