Fredag var der traditionel EUC-dragebådsregatta på havnen

THISTED: Der var præster, nonner, ninjakrigere, sømænd, Teletubbies og så var der bare dem, der var sig selv.

Men uanset fantasifulde udklædninger, så var det evnen til at tage fat, koordinere, organisere og skabe fælles indsats, der kunne afgøre ens placering, da der fredag var traditionel EUC-dragebådsregatta.

For dragebådsregattaen er ikke noget man spøger med.

Her er det håneretten i et helt år der er på spil for eleverne fra alle tekniske og gymnasiale elever fra EUC Nordvest.

Det var 15. gang at der var dragebådssejlads.

Direktør for EUC Nordvest Hans Chr. Jeppesen var ikke helt sikker.

- Måske er det kun 14. gang. Men det er i hvert fald en tradition. Og det er første gang vi har alle elever med, fortalte han, mens han fik sig en sludder på træbroen med en byggeelev han kender, siger han.

På kajen står også rektor for Rektor for Thisted, Fjerritslev og Morsø Handelsgymnasium, Mette Skydt Bjørndal. Hun smiler, når hun kigger ud over det farverige leben, som både elever og skole ser frem til og glæder sig til hvert år.

- Det er bare blevet så god en tradition. Eleverne gør rigtig meget ud af dagen, blandt andet med fantasifulde udklædninger. Der er en fantastisk stemning, og det er skønt at se nye og ældre elever blande sig 14 dage efter skolestart. Her møder man hinanden på tværs, og lærer hinanden at kende. Det er bare så godt, lyder det fra rektoren.

Ud over dragebådssejlads dystede de unge også i en stribe andre aktiviteter, der talte til den samlede klassevinder efter fredags havneløjer. Disciplinerne var "human football", stigegolf, flødebollespisning med gafler og grilhandkser, "cup-stacking", tegne-male konkurrence, og søm-blok. Der var dog en særlig pokal til den bedste klasse i dragebådsroningen.

Efter havneaktiviteterne fortsatte eleverne til den første store skolefest med spisning om aftenen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...