Simon Foldager og Signe Dam har nu købt vogn nr. 2 - en tredje er måske på vej

HANSTHOLM: I april rullede Simon Foldager og kæresten Signe Dam for første gang ud med deres Fish & Chips vogn og tilbød den frisklavede fiskespecialitet i sommerlandet.

Deres nye idé om en lækker og hurtig ret lavet af frisk fisk fra Hanstholm på en gammel familieopskrift, serveret der hvor folk er, skulle stå sin prøve.

Nu et halvt år senere, kan det unge par, der har stablet den rullende forretning på benene i samarbejde med Simons forældre, se tilbage på en særdeles travl sæson. Så travl, at vogn nr. to allerede er købt hjem og sandsynligvis er en tredje på vej.

- Vi er bare blevet blæst væk. Det er gået over al forventning, fortæller Simon Foldager, og fortsætter:

- Vi havde sat os et mål på hvor mange portioner fish & chips vi kunne sælge. Det mål nåede vi godt og vel, og har vel solgt omkring en tredjedel oveni.

Simon Foldager ved også godt hvorfor det er gået så godt.

- Vi har oplevet en stor interesse fra de kunder der kom på besøg hos Hanstholm Bunkersmuseum, hvor vi har holdt fast hele sommeren. Men først og fremmest så er det en fantastisk opbakning fra lokale i Thy, som har været og hente mad hos os. Dem har vi nået blandt andet via Facebook, hvor vores opslag er nået ud til 20-30.000 mennesker. Nu har vi købt endnu en vogn. Og vi overvejer at købe nr. 3, siger Simon Foldager.

- Vi skal stadig stå ved Bunkersmuseet i 2020. Men vi håber også at finde en anden god placering i Thy, måske i Vorupør, fortæller Simon Foldager, der endnu mangler et år af sit studie. Men der bliver også tid til at passe den voksende forretning, sammen med kæresten Signe Dam.

De to har dog haft behov for hjælp, så tre personer er allerede kommet på lønningslisten.

Vognene er reelt kørt i depot. Men de er i disse dage trukket frem til EM i Wave, og står på skift i Hanstholm og i Klitmøller.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...