Ny regional facebookgruppe for dem, der er knyttet til Region Nordjyllands diabetesambulatorier i Thisted, Aalborg, Farsø og Hjørring

NORDJYLLAND: Her under coronakrisen og den delvise nedlukning af samfundet har Steno Diabetes Center Nordjylland startet en regional facebookgruppe for diabetespatienter og deres pårørende. Det oplyser Region Nordjylland i en pressemeddelelse onsdag 22. april. På sitet kan man få indblik i behandling og andre indsatsområder, oplysninger om kurser, arrangementer og forskning samt tip og trick til at takle hverdagen, fremgår det.

Den ny Facebook-gruppe hedder ”Diabetes Nordjylland - Lev godt med det”. Gruppen er målrettet nordjyder med type 1- og type 2-diabetes - og deres pårørende - der går til behandling på et af regionens diabetesambulatorier i Aalborg, Farsø, Thisted og Hjørring. Gruppen vil have fokus på alt fra tilbud og aktiviteter på hospitalerne til kost, motion og mental sundhed i dagligdagen.

- Ved nu at møde borgeren på facebook håber vi på at skabe en ny kanal, som kan give ny viden, indsigter og et bedre overblik over diabetesbehandling i regionen, og dermed gøre det nemmere at leve godt med diabetes, siger centerdirektør Poul Erik Jakobsen fra Steno Diabetes Center Nordjylland.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...