Søstre åbner endnu en Didrik - men med tilnavnet Mini

THISTED: Tidligt onsdag morgen slår Mette og Charlotte Didriksen dørene op for en helt ny børnetøjsbutik i Thisted - lige ud til Store Torv.

Didriksen-søstrene er netop blevet færdig med en større flytning af Didrik fra Storetorv til Storegade, efter at de overtog lejemålet efter Step-In. Nu har Didrik tre gange mere plads en tidligere og åbnede i sidste uge forretningen i de nye lokaler.

- Så stod vi jo med byens bedste butik på Storetorv - men uden noget i. Derfor besluttede vi at åbne en helt ny forretning for børnetøj - den kalder vi selvfølgelig "Mini-Didrik" fortæller Charlotte Didriksen.

- Vi vil satse på tøj i mellemklassen. Altså ikke de dyre mærker, som allerede forhandles i byen. Derimod har vi satset på god kvalitet til fornuftig pris. Det tror vi på der er kunder til, blandt andet med kendte børnemærker som "Limited" og "Minymo".

Charlotte og Mette Didriksen har besluttet at åbne Mini-Didrik med et brag, som vil give kø ved døren onsdag morgen.

- Vi har fundet en masse gode ting, som sælges til rene kø-priser. Det er T-shirts, nattøj, et sæt top/bund til sørre børn, et sæt jeans med T-shirt. Altsammen sælges virkeligt billigt - for vi vil gerne at folk opdager at Mini-Didrik er åbnet, lyder det fra søstrene, som har haft travlt i den seneste uge, med at få butikken gjort klar.

Mini-Didrik åbner onsdag kl. 8.00.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...