Se de flotte billeder fra fredagens arrangement

THISTED: Fredag eftermiddag var der dømt rigelige mængder af flødeskumskager, hindbærsnitter, flødeboller, wienerbrød og mange flere.

Det Store Kagebord gik i gang kl. 14 i det hvide telt på Storetorv og det var bare om at fylde på tallerkenen.

For havde man indløst billet, så var der fri adgang til de mere end 30 kagevariationer som bagerne fra Føtex og SuperBrugsen i fællesskab havde tryllet frem.

Selv om mange i forvejen havde købt billet til det ”Thyske” kagebord, så var der alligevel kø ved indgangen, hvor handelschef Michael Vendelbo havde travlt med at stemple folk ind.

- Det er et fantastisk fint arrangement vi har gang i. Ikke kun går overskuddet til et rigtigt godt formål, nemlig Stafet for Livet. Men det er også en god tradition og et flot samarbejde mellem to af byens store forretninger, der til dagligt er konkurrenter, som som går sammen om den gode sag, lyder det fra den travle handelschef, der fortsætter:

- Og så er alt foregået i en helt vild god stemning, hvor alle har givet en skalle - ikke mindst folkene fra Stafet for Livet.

Efter tre timer var fadene næsten tømte.

Der var kun krummer tilbage af de 3400 kager, der fremstillet til kagebordet.

421 glade gæster fik hvad de kunne spise og måske lidt for meget. Men pyt - der er jo et helt år til næste års kagebord.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...