Røde Kors Hanstholm med et forrygende salg de første måneder

HANSTHOLM: For to en halv måned siden flyttede Røde Kors’ genbrugsbutik i Hanstholm fra tilbagetrukne, slidte og utidssvarende lokaler til moderne og større lokaler på et af Hanstholms mest trafikerede hjørner.

En flytning der gav anledning til lidt ængstelse, for med flytningen steg omkostningerne og derfor skulle omsætningen gerne kunne øges betydeligt.

Nu viser den første opgørelse, efter to en halv måneds handel, at al ængstelse kan lægges til side, for genbrugsbutikken på Centervej har haft en fabelagtig åbning, og et salg, der har overgået selv de vildeste forhåbninger.

Kunderne er strømmet til den store indbydende butik, og det samme gælder strømmen af genbrugsvarer.

Sammenlagt har det betydet et salg på to en halv måned, der er større end hele salget på et år i den ”gamle” butik.

- Vi har, siden vi åbnede på Centervej solgt, for 193.000 kroner. Det tal skal sættes op mod, at vi hele 2017 i den gamle butik, solgte for 170.000 kroner.

- Det er helt vildt - bare så godt, siger Røde Kors´ formand i Hanstholm Bodil Lauritsen og fortsætter: Sammen med Røde Kors´ hovedafdeling havde vi sat det ambitiøse mål at nå en omsætning på en million i løbet af tre år. Med de nuværende salgstal, som selvfølgelig kan være påvirket af nyhedens interesse, har vi reelt allerede nået vores mål for salget i butikken.

- Alt er bare noget helt andet i den nye butik. Vi modtager nu tre gange så mange varer og kunderne strømmer ind. Vi er nu 55 frivillige mod 23 - det er også rigtigt positivt. Vi kan sagtens bruge flere, især nogle mænd, som vil være med på holdet i Røde Kors Butikken. Det er ikke kun arbejde. Det er også hyggeligt at være en del af netværket. Så det er svært at være pessimistisk, lyder det fra Bodil Lauritsen.

Røde Kors’ butik i Hanstholm vil gerne være en butik, der er med når det sker. Derfor er der åbent til Black Friday til klokken 20 og der er ekstra gode tilbud på varerne.

Første søndag afholdes også et julearrangement i butikken fra 16-17 hvor alle er velkomne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...