Frem til 19. december kan man støtte udsatte ved at putte varer i indkøbsvogne i fem butikker i Thisted

THISTED: I lørdags var blandt andre borgmester Ulla Vestergaard (S) på gaden for at sprede det gode budskab, at man nu i en stribe butikker i Thisted kan støtte socialt udsatte og udsatte familier, og give hjælp til, at alle thyboer kan få en god jul.

Det sker ved at købe lidt ekstra ind og lægge varerne i de opstillede indkøbsvogne i butikkerne.

Det er værestedet for tidligere misbrugere Solstrålen på Østerbakken, der er initiativtager til den store indsamling, som også har deltagelse af Rampen og Thisted Kommunes ”Udsatte Team”.

Villy Røn fra Solstrålen fortæller til Thisted Posten, at det går allerede fint med indsamlingen. Der kommer hele tiden noget i vognene.

- Vi samler ind i Spar på Fårtoftvej, de to Fakta butikker i Thisted, i SuperBrugsen og i Føtex. Vi kan bruge stort alt det som vi synes giver der hører til en god jul. Det kan være en flæskesteg, rødkål, ris, søde kartofler, and, juleslik, nødder, strømper, alle slags gaver, tøj med mere. Det plejer, at være en bred vifte af det hele, fortæller Villy Rønn og fortsætter:

- På denne måde er det meget nemt at hjælpe. Man køber det man ønsker at donere i butikken, og efter at have passeret kassen, så lægger man det i de opstillede indkøbsvogne. Når det gælder kød, så skal man kontakte personalet, som vil opbevare det på køl eller frost.

Indsamlingen løber til den 19. december, og de tre organisationer håber, at mindst 80 personer, par eller familier får gavn af årets indsamling.

Når indsamlingen er afsluttet, så køres det hele ned på Rampen.

Her sørger Thisted Kommunes folk fra Udsatte Teamet for at få tingene ud til de udsatte i Thy, der har brug for en hånd til julen.

Ole Iversen

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...