Netop nu er en 230 kvadratmeter stor velfærds- og servicebygning ved at blive rejst

VORUPØR: Vorupørs campingplads - midt i byen, men et stenkast fra havet, er ved at få en betydelig make-over.

Netop nu er en 230 kvadratmeter stor velfærds- og servicebygning ved at blive rejst midt på pladsen.

Bygningen, der er 50 kvadratmeter større end den gamle, skal huse baderum, toiletter samt køkken og vaskeplads. Senere følger fem nye hytter. En af dem får havudsigt.

Parret Chatrine Brusgaard og Flemming Yde Larsen, medejere af Hillgaard AS som har forpagtningen, er glade for, at deres længe planlagte projekt nu realiseres.

- Vi har nu revet den gamle servicebygning ned, som ikke længere var tidssvarende. Den var uisoleret og opført i gasbeton. Vi ønskede at få en større og mere moderne isoleret servicebygning, som kunne forlænge sæsonen på campingpladsen, fortæller Flemming Yde Larsen, og fortsætter: vores campingplads er jo en plads i landskabet. Vi har mange kunder som kommer om sommeren og søger strandlivet og solen. Samtidigt har vi en voksende gruppe af campister, surfere, ride-interesserede og travere, som går meget mere efter naturen, og for hvem det ikke betyder noget at vejret ikke er sommerligt. De vil gerne leje sig ind, i start og slutning af sæsonen.

- Vi må jo erkende at det blæser en gang imellem i Vorupør, lyder det med et smil på læben fra Flemming Yde Larsen.

Omforandringerne på Vorupør Camping er færdige, så den nyere udgave af campingpladsen kan stå klar til sæsonstart i påsken midt i april 2019.

Vorupør Camping, der er ejet af Erna og Mogens Kristensen, har 158 pladser.

Daglig leder af pladsen er Chatrine Brusgaard.

Af Ole Iversen

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...