130 dukkede op til Simon Lindgaard Johansens fagprøve i J. P. Jacobsen Centret

THISTED: Det var en veloplagt Dennis Knudsen, der var på scenen i J.P. Jacobsen Shoppingcenteret onsdag aften.

Kendis-stylisten styrede sit underholdende show om skønhed og lækkert hår, og han øsede villigt ud med frisure-fif og fortællinger.

Gennem demonstration på frivillige, viste stylister med egen skønheds-produktserie, hvordan trist dagligdagshår kunne blive til et festfyrværkeri af en frisure, på få sekunder.

- Hvis du har langt hår, så tager du to totter i hver side - som du bag på hovedet knytter sammen med tre knuder. Så tager du resten af det lange hår i hånden, og så touperer med din kam og wupti, så er frisuren til festen på plads. Og du ligner en million, lød det fra Dennis Knudsen, foran et beundrende publikum på 130.

Dennis Knudsens var i Thisted, som en del af elev i Føtex, Simon Lindgaard Johansens fagprøve.

Og Simon Lindgaard Johansen var mere en tilfreds med aftenen, der også bød på smuk sang af Charlotte Rolighed. Der var lækker mad fra Føtex’ slagterafdeling, og en stribe leverandører stod klar med gode råd og produkter til særpris på aftenen.

- Det kunne ikke være gået ret meget bedre. 130 gæster er jeg virkelig positiv overrasket over, lød det fra eleven i non-food afdelingen i Føtex.

Efter et par timers god underholdning omkring skønhed, fik alle deltagere en goodiebag stukket i den ene hånd på vej ud.

I den anden hånd havde de fleste en plastpose fyldt med Dennis Knudsen produkter. For skønhedseksperten stod selv bag disken i sin bod, og det gjorde han så godt, at varerne røg over disken i en sådan fat, at der måtte sendes folk i kælderen efter en ny vognfuld Dennis Knudsen-produkter.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...