Borgmesteren opbevarer låsene på rådhuset indtil ”nøgledagen” 14.-15. november

THISTED: Mandag formiddag 7. september blev de fire hovedgevinstnøgler i årets Thy Chancen lagt i tønden med de 2996 andre nøgler. Det blev foretaget af borgmester Ulla Vestergaard (S), der opbevarer de tilhørende hængelåse i rådhusets pengeskab indtil 14.-15. november, hvor der er udtrækning og ”nøgledag” hos Højland Biler.

Bag årets Thy Chancen står Thisted FC, TIK Håndbold, Sjørring Boldklub og Sjørring Boldklubs Støtteforening.

Førstepræmien i år er en Peugeot 208 til en værdi af 129.900 kr. fra Højland Biler. Andenpræmien er en cykel fra Fri Cykler til knap 5995 kr. Tredjepræmien er en lakkonservering fra DITEC til en værdi af 4499 kr, og endelig er fjerdepræmien en skattekiste fra Sparekassen Thy til 2500 kr.

Derudover er der yderligere 211 præmier, som udtrækkes på nummeret på ens købsbevis. Mange af de præmier har en værdi fra 1000 kr. og opad.

Hver nøgle koster 100 kr., og de bliver solgt via medlemmerne i klubberne, på gaden ved arrangementer og så kan nøgler købes i de tre forretninger Shell Thisted, Kvix Thisted og Sjørring Bageri.

Overskuddet fra Thy Chancen ligger normalt på ca. 150.000 kr. - et vigtigt beløb, som deles mellem de deltagende klubber til deres ungdomsarbejde.

Nøglerne kan købes i perioden fra 12. september til 11. november.

Opdateret 8. september kl. 10.20: Jan Hammer er rettet til Jens Hammer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...