På ældrecenteret Fyrglimt i Hanstholm sætter beboerne pris på at få besøg af Hanstholms børn. Gennem et år har byens børnehaver, på skift hver tredje torsdag, været en tur forbi plejehjemmet. Her bliver der sunget og leget hos og med de ældre. Besøg, som beboerne på plejehjemmet sætter stor pris på. Nu har plejehjemmet opsat en stor sandkasse lige uden for vinduespartiet ind til plejehjemmet. Mandag blev den indviet.

- Vi kan bare se, at besøgene af børnene er noget, de gamle har rigtigt meget ud af. De glædes over børnenes liv og nærvær, og de får glimtet i øjnene, siger aktivitetsmedarbejder Lene Rodrigues og fortsætter:

- Vi har derfor besluttet at bygge videre på de gode torsdage og give børnene endnu en grund til at lægge vejen forbi plejehjemmet, ved at tilbyde en kæmpe sandkasse. . En sandkasse som alle børnehave- og dagplejebørn i Hanstholm er velkomne til at bruge Der er masser af legesager, man kan lege med, siger Lene Rodrigues.

Det store sandkasseprojekt er blevet muligt med støtte fra en række folk og firmaer i Hanstholm, bl.a. SK Service, Tømrermester Anders Andersen og Hanstholm Container Transport.

Ved sandkasse-indvielsen var de ældre trillet ud i solen og den røde snor blev klippet. Børnene var ikke længe om at indtage den nye sandkasse. Efter indvielsen var der kaffe og kage, og til de mange børn var der sponserede is.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...