Få pladser tilbage til en uge med mange fodboldoplevelser

THY-HANNÆS: Den står på teknik, taktik, fysik og mental fodboldtræning - men også oplevelser, kammeratskab og magiske øjeblikke, når Thisted FC igen arrangerer DBU fodboldskole for børn fra hele Thy. Det sker i Uge 28.

Der er plads til 96 børn og på nuværende tidspunkt er 70 pladser væk, fortæller fodboldskolelederne Thomas Thorsen og Kim Salomonsen fra Thisted FC:

- DBU’s Fodboldskole er for alle uanset niveau, og det vigtigste er, at alle har det sjovt samtidig med, at der læres en masse nye driblinger, vendinger og afslutninger på fodboldbanen. Deltagerne får alle en oplevelse af, at have udviklet sig som fodboldspiller efter en uge på DBU’s Fodboldskole, hvor deltageren får mulighed for at udvikle egne fodboldtekniske færdigheder.

- Ud over DBU’s trænerprogram laver vi igen i år et ”lege” område med fodtennis, agility bane, fodboldgolf, oppustelig fodboldbane samt en dag med Bumper Balls, lyder det fra de to fodboldtrænere.

Ud over at lære en masse fodbold og få nye kammerater - får hver deltager en lækker tøjpakke fra Hummel med T-shirt, shorts og strømper, en fodbold fra Select, drikkedunk, diplom og gratis frugt hver dag.

Der er en betaling på 869 kroner tilmelding på DBU.dk under ”fodboldskole”

Af Ole Iversen

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...