MUNUS Northland skal være med til, at de lokale snapse kan nå ud til hele landet

NORS: Thylandia i Nors har nu i 10 år udviklet og forhandlet spiritus med afsæt i Nationalpark Thy.

En hel ny serie på fem slags eksklusiv spiritus, under eget navn MUNUS Northland, skal nu være med til at Thylandia regionsprodukter fra Thy kan nå ud til hele Danmark.

- Vi mærker bare en stadig stigende interesse for produkter fra Thy. Det skyldes ikke mindst summen af alle de Thy-initiativer vi har set de senere år, fortæller indehaver af Thylandia Morten Bang Andersen, og fortsætter:

- interessen for Thy og kendskabet til Thy som et spændende område er nu har nu spredt sig til hele Danmark. Derfor har vi lanceret den nye MUNUS Northland spiritus-serie, som består af Northland Blomme Gin, Northland Hindbær Gin, Northland Straight Gin, Northland Orange Rum og Northland Premium Vodka. Fem nyheder af eksklusiv spiritus, der ikke kun har smag og fylde. Men som også er flasker, der er smukke at se på, og som man får lyst til at give som gave. Munus betyder ”gave” på latin, fortæller Morten Bang Andersen, der blev eneejer af Thylandia i juli 2018.

Med den nye serie på de fem nye, er Thylandia oppe på 12 forskellige slags spiritus.

Det begyndte med en ”Porse-snaps”, og nu er senest både en gin og en lagret rom fra St Croix i Caribien kommet til.

- Fælles for dem alle er, at de er udviklet som signaturprodukter fra Thy. Vi benytter stadig urter og udtræk fra Nationalpark Thy, og vi har fortællingen fra Thy med hver flaske: Det ved vi at kunderne godt kan lide, lyder det fra Thys første spiritusproducent.

Markedsføringen af de nye spiritus’er fra Thylandia er nu i gang. Imens fortsætter udviklingen af nye oplevelser fra Thy på flaske videre hos Thylandia i Nors.

Thylandias produkter forhandles i øvrigt fra udvalgte forhandlere, primært vinbutikker i Thy og Mors.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...