65 cykelryttere viste tirsdag aften, at det kan lade sig gøre at køre bjergløb i Danmark

SENNELS: At det kan lade sig gøre at køre bjergløb i Danmark viste 65 cykelryttere tirsdag aften, da den 2. udgave af Lønnerup Fjord GP blev afviklet på bakkerne ved fjorden.

10 gange skulle den lange bakke passeres i løbet som Thy Cykle Ring kalder et sommer-hyggeløb.

Mange tog mod invitation til at lægge arm med en sej bakke. En meget blandet flok, som TCR havde håbet - fra helt små børn til trimmede eliterytterne i klubben, mødte op i det flotte vejr.

Alle ryttere blev sendt afsted samtidigt, og så handlede det ikke om at spurte afsted og være hurtigst på bakken. Da det er et hyggeløb, så gjaldt det om at finde ligesindede formmæssigt - finde en god gruppe man kunne cykle med og til sidst imod.

Med det flotte fremmøde, som er lidt flere end sidste år, så er løbet sikret til næste år, fortæller Per Holst Menander, ruteansvarlig, fra Thy Cykle Ring.

- Vi laver jo løbet for at give alle en udfordring og for at få en god oplevelse. Derfor er det dejligt at mange møder op. Og giver det så lidt reklame for klubben og lyst til at blive cykelrytter i Thys eneste ”rigtige” cykelklub - så gør det jo ikke noget, siger han.

Første rytter på bakken efter de 10 omgange blev motionsrytter og tidligere A-rytter Jesper Odgaard Nielsen, Thisted, som også vandt i 2018.

Hos eliten vandt hos de voksne Hans Villadsen fra Mors. I aldersgruppen 13-17 blev det Frederik Boesen, TCR; Thisted, og Caroline Røjbæk Graversen, TCR, Thisted. 8-12 år : Tobias Sørensen, TCR, Thisted

Motionisterne: vinder voksne kvinder var Caroline Mathiasen, Mors. I klassen 13-17 år vandt Oscar Grønkjær, Thisted, og hos de yngste blev det Sebastian Valgren.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...