De gæster Thisted Musikteater onsdag 11. september

THISTED: Onsdag 11. september er der klassisk stand-up med tæt kontakt til publikum, intime rammer, hvor de saftige udslip og flabede jokes sidder lige i skabet.

Det bliver en aften i byen, med nyt og helt uhørt materiale, med Daniel Lill, Jacob Taarnhøj og Valdemar Pustelnik som vært.

Jacob Taarnhøj debuterede med et brag af en succes, da han i 2012 vandt ”De Nyeste Nye”, en stand-up konkurrence for helt nye talenter. Siden har hans komiske evner banet vej for optræden ved Zulu Comedy Galla i 2013, på Frank Hvams minitour NYT samt ved Zulu Comedy Galla 2017, hvor han fik tildelt talentprisen.

Daniel Lill er en rutineret og meget tilstedeværende komikere. Han har sine rødder i det jyske og er især kendt for sin sublime publikumskontakt, en herlig mimik og en meget løssluppen og fjollet tilgang til sit materiale. Der bliver improviseret, gakket og fortalt masser af jokes.

Senest har Daniel Lill været aktuel med sit onemanshow ”Glad i låget” der spillede for fulde huse i 2018.

Siden 2009 har Valdemar Pustelnik optrådt på scener over hele landet. Som en af de få danske komikere herhjemme, optræder Valdemar også på Engelsk, og har bl.a. deltaget på Edinburgh Fringe Festival i 2012, 2013, 2014 og 2015.

Valdemar er vært på podcasten ”Den dumme dumme quiz”, og spillet med i en række tv-produktioner, bl.a. ”Simon Talbots Sketchshow” på TV2 Zulu og ”Store Lars”, der vises i efteråret 2019.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...