Comedyklubben lægger vej forbi Thisted Musikteater

THISTED: Comedyklubben er garant for en sjov aften, hvor komikeren Valdemar Pustelnik præsenterer to af sine dygtige kollegaer: Thomas Hartmann og Jonas Mogensen.

Thomas Hartmann er en verbal-ekvilibrist i særklasse! Det er den rette betegnelse for en komiker, der som ingen anden formår at underholde om hverdagen i en strøm af intelligente og ustyrligt sjove betragtninger. Det har gjort ham til en af de mest efterspurgte inden for stand-up i Danmark – både som komiker og tekstforfatter.

Senest har Thomas Hartmann turneret hele landet med sit meget roste one-man-show: ”Kærlighed”.

Jonas Mogensen fortæller:

- Jeg vil ikke sige så meget. Det er bedre at gemme guffet til scenen. Men jeg bor i Aarhus og det var her jeg lærte at lave standup. Jeg kan dog ikke skjule, at jeg er nordjyde, og det agter jeg egentlig heller ikke. Jeg holder rigtig meget af at optræde. Min stand-up stil er før blevet beskrevet som anekdotisk, hvilket bare betyder at jeg ofte genfortæller episoder fra mit stilfærdige liv. Det betyder ikke, at jeg aldrig snakker om andet end mig selv og mine nærmeste. Det betyder heller ikke, at du skal tro på alt hvad jeg siger. Det eneste jeg kan garantere er, at det bliver sjovt, lyder det fra Jonas Mogensen.

Comedyklubben besøger Thisted Musikteater 6. november. Billetter via musikteatrets hjemmeside.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...