Der skal være i alt 10 spot, fordelt over Thy og på Hannæs, og Lokale- og Anlægsfonden er involveret i syv af projekterne

THY-HANNÆS: Der har i de senere år været meget tale om udvidelserne af både Cold Hawaii og Cold Hawaii Inland. Her har der også været en voksende lyst til at udvide diverse foreninger, klubber og offentlige arealer. I Thisted har man tidligere set Thisted Ro- og Kajakklub som et sted, hvor udvidelserne var i fuld gang.

Lokale- og Anlægsfonden, som er en af de fonde, der støtter projektet mest, fortæller, hvorfor det er en god idé at støtte Cold Hawaii Inland-brandet:

”Den stigende interesse for aktiviteter i og omkring vandet har sat gang i videreudviklingen af det massivt populære Cold Hawaii. Cold Hawaii Inland skal være et multifunktionelt aktivitetsområde, der skal koble de mange aktiviteter i Vesterhavets bølger med de mere rolige vande i Limfjorden og de tilstødende søer.”

I alt skal der være 10 spot fordelt over hele Thy. Lokale og Anlægsfonden er involveret i syv af disse projekter.

Følgende steder er planlagt til udvidelse: Bygholm Vejle, Synopal Havn, Thisted, Thisted Søbad, Dragsbæk, Vandet Sø, Vilsund, Krik og Doverodde.

”Cold Hawaii har i mange år været synonym med Vestkystens sublime windsurfingforhold, men fremover er det ikke blot de garvede surfere, der kan trække i våddragten. Cold Hawaii Inland skal skabe et løft af det aktive udeliv og vandsporten fra Doverodde til Thisted Bredning,” hedder det hos Lokale- og Anlægsfonden.

Viceborgmester Niels Jørgen Pedersen (V), der er formand for den politiske styregruppe for Cold Hawaii Inland, siger:

- Vandet har altid defineret Thy. Hav og fjord har historisk set været thyboernes arbejdsplads, og i løbet af de seneste 20-30 år er vandet i højere og højere grad også blevet thyboernes og turisternes legeplads. Med Cold Hawaii Inland vil vi udvikle og løfte den ”legeplads” og de naturoplevelser, der knytter sig til fjorden. Ambitionen med Cold Hawaii Inland er nemlig, at Thy skal være et nationalt centrum for frilufts- og vandsportsaktiviteter, hvor både Vesterhavets vilde og fjordens mildere vand er i spil.

Thisted Kommune er også gået ind i kampen for et bedre Cold Hawaii Inland (CHI) og beskriver projektet som deres helt store satsning på foreningslivet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...