Svanenet klar med fire slags bolsjer i Cold Hawaii design

THISTED: Hos Svanenet i Thisted har man rigtigt sommertravlt.

Der skal laves rigtig mange slags bolsjer til de mange kunder.

Men trods, der allerede er hundredvis af bolsjer på hylderne, så manglede et særligt bolsje.

Det er nu endelig landet: Cold Hawaii bolsjet med de karakteristiske tre bølger i midten. Det er medindehaver Peter Svankjær, der har udviklet og fremstillet bolsjet, som har givet en del kvaler at få kringlet.

- De tre bølger er noget småtteri at putte i et bolsje. For man skal huske at alt er håndlavet af flere masser der samles i en lang bolsjestang, siger bolsjemassens herre i Thisted.

Han fortsætter:

- Efter mange forsøg, som smagte helt rigtig, men som ikke havde det rigtige udseende, lykkedes det endelig at lave Cold Hawaii bolsjet i fire smagsvarianter.

Ikke uden en vis stolthed over at have fået kontrollen over Cold-Hawaii-bølgen, stiller Joan Fuglsang og Peter Svankjær fire bøtter af bolsjer frem: Lakrids, havtorn, sport og mint.

For at tjekke om smag og udseende kan godkendes, har Joan Fuglsang Bach og Peter Svankjær tilkaldt Finn Jorsal - af DR kaldt "Kongen af Cold Hawaii".

Den mangeårige frontfigur for Cold Hawaii kunne lide hvad han så.

Og ikke mindst hvad han smagte.

- Det spiller bare kanongodt, sammen med alt det andet der sker i Cold Hawaii -regi. Jeg kan bedst lide havtornbolsjet, lyder det fra Finn Jorsal, mens der suttes løs på det gule bolsje, med ekstra smag af appelsin.

Cold Hawaii bolsjerne er blevet revet væk.

Det er gået som indehaverne af Svanenet-bolsjer har håbet. Nemlig at Cold Hawaii bolsjerne er blevet endnu en populær souvenir og gave-ide fra Thy.

Joan Fuglsang Bach tror der sagtens kan komme flere variationer af Cold Hawaii bolsjet med smag fra Thy.

- Det handler om, om nogen har et forslag til en god smag fra Thy, siger hun.

Alle de søde lækkerier fra Vilhelmsborgvej 15 B, kan købes i den nye butik, hos 65 butikker rundt i Jylland, heraf mange i Thy og på webshoppen svanenet.com.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...