Kommer til Frøstrup, Hanstholm og Vorupør

Cirkus Trapez hylder i år, at cirkus fylder 250 år.

Det markeres med forestillinger, der også bringer cirkus til Thy. Over fem dage spilles tre steder i Thy: Frøstrup, Hanstholm og Vorupør.

Årets forestilling er et vingesus over 250 års cirkus og en nostalgisk rejse tilbage i tiden.

Cirkus Trapez er for andet år rundt i Danmark for at skabe en hyggelig og familievenlig forestilling, der er i øjenhøjde med sit publikum?- Vi skal være lige præcis det, som cirkus er for de fleste, nemlig en underholdningsform, der kommer ud til selv de mindste byer i Danmark, og hvor folk kan lade sig rive med på en rejse, hvor man glemmer alt om tid og sted. Der skal være noget for de helt små, de lidt ældre børn, for forældrene og for bedsteforældrene", udtaler Isabella Enoch, fra Cirkus Trapez.

Der vil være ponyer, akrobatik, en syngende cirkusprinsesse, en jonglør, et antipode nummer (en kvindelig artist der jonglerer med fødderne), luftakrobatik, en elefant, æsler, rola rola, friserheste, geder, køer og selvfølgelig en hamrende sjov klovn.

De fire steder der spilles i Thy er: 26. juli i Frøstrup, 27., 28. og 29. juli på Hanstholm Camping og 30. juli i Vorupør.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...