470 gæster havde indløst billet til søndages koncert

HANSTHOLM: For 21. gang var der søndag eftermiddag nytårskoncert i Hanstholm.

Endnu en festlig udgave af nytårstraditionen i Hanstholms gamle hal - med et program af de kendteste opera-arier, valse, marcher, galopper, polka og romancer.

Altsammen krydret med humør, champagne og forførende sang af årets gæstesolist sopranen Susanne Elmark.

På scenen stod atter Orkester Midt-Vest.

Det store klassiske orkester med base i Holstebro, bestående af ca. 35 musikere: professionelle, øvede og unge talenter under ledelse af dirigent Ole Fauerschou.

Med til at binde det hele sammen var en veloplagt Adam Simonsen, kendt som skuespiller fra adskillige julekalendere og selv klarinettist - dog ikke i Orkester MidtVest.

Programmet i år bestod af 14 numre, blandt dem flere smukke operaarier fra La Bohéme, Rigoletto, Romeo og Julie, La Traviata og Lehars, den forførende ”Meine Lippen - sie küssen so heiss” fra Giuditta af Lehar, hvor Susanne Elmark forlod scenen og gik syngende i salen og flirtede med mændene.

Ellers bød programmet blandt andet på det faste nytårskoncert-indslag Radetsky-marchen, samt Beethovens smukke romance nr. 2, ” Typewriter ” - som spilles på , ja skrivemaskine. Triumfmarchen fra Aida, Blomstervalsen fra Nøddeknækkeren, valsen fra Tornerose og Ouverturen til Let Kavaleri af Franz von Suppé med flere.

470 gæster havde indløst billet.

Selv om det var 30 færre solgte billetter end i 2019, hvor der var udsolgt, så var koordinator for nytårskoncerten, Peter Brunse, helt tilfreds med publikumstilstrømningen i år.

- Vi vil da gerne have udsolgt. Men 470 er vi fuldt tilfredse med. Vi kan jo ikke forvente udsolgt hvert år, lød det fra Peter Brunse, der repræsenterer arrangørkredsen der består af Lions Teutonia, Hanstholm Rotary, Hanstholm Borgerforening, Hanstholm Friskole og Musiksskolen i Thy, Hanstholm afd.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...