Mange kom fredag forbi Spar på Simons Bakke

TILSTED: Propperne sprang fra champagneflaskerne og gratis østers fløj over disken, sammen med en stribe andre lækkerier fra Thy, da Spar Tilsted på Simons Bakke torsdag holdt åbningsfest.

Allerede fra kl. 13 stod kunderne i kø for at få fat i det gode åbningstilbud på Thy øl, Ismejeriet Thy is, Tican pølser, Limfjords-bøffer, frugttærte fra Munkens og Bakkedal.

Inde i butikken kunne kunderne ikke kun jagte de gode tilbud.

Udenfor og inde kunne de også smage lækkerier fra Thy: KYST-østers, champagne, Thylandia rom, is og snaps.

Butikkens nye, unge leder, Sara Kloster havde ekstra travlt.

Alle ville tale med den unge butiksleder, der endnu ikke er udlært.

- Jeg gik efter at blive sygeplejerske i 2015, men det var købmandsfaget der passede perfekt til mig. Jeg tog et sabbatår i Spar - det blev til tre og jeg bliver, lyder det fra den smilende Sara Kloster, der fortsætter:

- Nu har jeg fået chancen for at drive en butik. En stor og spændende opgave, som jeg heldigvis ikke er overladt til alene. Jeg har hele Spar-teamet bag mig - det skal nok gå, lyder det fra den 24 butiksleder, der skal have færdiggjort sin læretid, men også skal på lederkursus.

Det store rykind i Spar Tilsted blev ved til kl. 18.

Indtil da var det sidste chance for de gode åbningsfesttilbud.

Spar på Simons Bakke fik tidligere på året nye ejere, da de tre købmænd bag en række Sparbutikker i Thy og på Mors købte butikken af Spar-kæden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...