Statsautoriseret fodterapeut har åbnet ny klinik på Simons Bakke i Thisted

THISTED: En helt ny fodklinik er åbnet på Simons Bakke i Dragsbæk i den sydlige ende af Thisted by.

Bag ”Fjordklinikken” står statsautoriseret fodterapeut Cecilie Hoxer Rasmussen. Hun har nu indrettet sig i de topmoderne faciliteter på Simons Bakke 76 i en velbeliggende bygning, hvor der tidligere har været tandtekniker og tøjbutik.

Hun er thybo, men arbejder også som fodterapeut i Lemvig, og hun blev uddannet i 2019 fra Tradium i Randers.

Cecilie Hoxer Rasmussen fortæller, at hun i første omgang har åbent i Thisted onsdage og torsdage. Hun er flyttet ind i lejligheden over klinikken - og fortsætter nogle dage i ugen med at arbejde i Lemvig, bl.a. indtil hun får sit ydernummer, som hun har ansøgt om at få:

- Jeg tilbyder en god og faglig fodbehandling, hvor jeg ser på foden som en helhed. For mig handler det ikke bare om fødder. Jeg vil gerne, at du har det godt, siger hun og fortsætter:

- Når jeg behandler fødder, kigger jeg derfor altid på det hele billede.

Hun tager sig af alle skavanker, som fødder kan få, herunder negle, hård hus, ligtone og fodvorter. Det er det mest almindelige:

- Men jeg holder også øje med, om man træder på den rigtige måde. Derfor har jeg indkøbt en supersmart scanner, hvor man tydeligt ser ens fod og det fodaftryk, man har. Allerede her kan man se meget - ikke mindst om man er plat eller hulfodet, og om man kan så få stor gavn af at få lavet et indlæg til sine sko.

- Uanset hvad man får lavet af behandling, så er det fælles for alle, der har været på fodklinikken, at man går hjem med en svævende fornemmelse. Det er rart at få ordnet fødderne. Og gør man det jævnligt, ja, så kan mange smertefulde lidelser helt undgås, siger Cecilie Hoxer Rasmussen, der gerne vil være ”lægens øjne” og spotte lidelser i god tid.

Hun har taget særlige kurser i bøjlebehandlinger og i indlæg. Hun er statsautoriseret og er dermed en del af sundhedsvæsenet og medlem af Danske Fodterapeuter, så man er sikret som patient.

Fjordklinikken har åbent onsdag og torsdag fra 08.00 til 20.00 og ellers efter aftale. Åbningen af Fjordklinikken markeres med en reception lørdag formiddag 22. august.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...