Camilla Holm fyldte indkøbsvognen for 4470 kroner hos SPAR på Simons Bakke

THISTED: Hvad kan man egentlig nå at rive ned fra hylderne og proppe i indkøbsvognen, hvis det er ganske gratis og man har to minutter til det.

Den chance fik Camilla Holm fra Tilsted onsdag morgen, før SPAR-butikken åbnede på Simons Bakke. Hun var en af kun 10 heldige over hele landet, som fik lov at tømme en SPAR-butik.

Udtrækningen var foretaget imellem de mange tusinde lodder, som man kunne aflevere ved kassen, når man handlede.

- Jeg tænkte, jeg kan da godt prøve at aflevere de fem jeg havde. Og pludselig blev jeg ringet op at jeg havde vundet, fortæller Camilla Holm, klar ved indkøbsvognen ved indgangen til den tomme SPAR-butik.

Personalet havde nulstillet stopuret, og der blev talt ned.

”Værsgo” lød det og så begyndte uret at tikke.

Camilla måtte tage maksimalt tre ting af hver vare.

Hun startede ud med bøtter af juleslik. Videre gik det mod køledisken og tre oksemørbrad blev hevet i vognen. Det blev til store dåser Quality Street, en enkelt ramme øl og nogle elektroniske lys.

Pludselig blev der sagt ”30 sekunder”.

- Pyha tiden går godt nok hurtigt, lød det fra Camilla, mens hun stormede ned i den anden ende af den heldigvis tomme butik.

Børnene ville have julekalendere - dem fandt hun i en Toms-udgave. Der røg også nogle skinker, noget vin og meget mere juleslik ned i den ballonpyntede vogn.

10 sekunder lød det pludseligt og Camilla kunne lige nå at få fat i nogle bøtter Nutella og æsker pålægschokolade, før der blev sagt : ”tiden er gået”…

- Hold da op. To minutter går godt nok hurtigt, lød det fra en lettere forpustet Camilla Holm, mens personalet begyndte at gøre indholdet af indkøbsvognen op.

Til slut viste kasseapparatet, at det var lykkedes Camilla Holm at fylde i indkøbsvognen for 4470 kroner.

- Så kan jeg da vist godt tage hjem og arbejde, lød det fra Camilla Holm, men hun læssede varerne i den parkerede bil.

Camilla Holm arbejder for Thisted Kommune og gør det hjemme for tiden.

Der var i øvrigt frit valg på hylderne med udtagelse af varer som blandt andet spiritus, apoteksvarer, tips, lotto og skrabelodder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...