Akut sygdom i familien får ejeren til at droppe caféen tre uger efter åbning

HURUP: Tre uger efter opstarten betyder akut sygdom i familien, at Anne Skytte Olsen, har måttet lukke sin Café Olsen i gågaden i Hurup.

Det betyder, at den rette person nu har chancen for at drive det gennemrenoverede sted videre på meget favorable vilkår.

Handelschef Michael Vendelbo, Thy Detailforum, og erhvervskonsulent Lisbeth Bang Nielsen fra Thy Erhvervsforum står klar til at hjælpe den kommende caféejer i gang.

- Det er vigtigt at understrege, at caféen ikke har lukket på grund af økonomien. Faktisk var caféen kommet rigtigt godt fra start med mange kunder, fortæller Lisbeth Bang Nielsen.

- Vi står nu klar med gratis rådgivning og iværksætterhjælp, hvis det ønskes, siger Michael Vendelbo.

Inden åbningen 1. november havde den nu forhenværende forpagter indrettet sig en hyggelig café.

Og som en del af Handelsstandsforeningens koncept skulle det første halve års husleje være gratis.

Netop huslejen er ejeren af bygningen i Bredgade 135 villig til at lade fortsætte, så den nye ejer først skal betale husleje efter udgangen af april.

- Alt er sat i stand og Anne Skytte Olsen er klar til at sælge inventaret til en meget fordelagtig pris, siger Lisbeth Bang Nielsen.

Er man interesseret kan man henvende sig til Lisbeth Bang Nielsen på tlf. 6018 1643 eller til Michael Vendelbo på tlf. 2041 4952.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...