Elektronikken på plads og et nyt skur er blevet monteret i denne uge af FJ Byg

THISTED: 18. maj brændte vigtige og dyre dele af Thy Cable Park i Synopalhavnen.

En påsat brand der kostede tab af dyr elektronik og bygning til en værdi af i alt 200.000 kroner.

Nu er elektronikken på plads og et nyt skur er blevet monteret i denne uge af FJ Byg. Og det der så rigtig sort ud i begyndelsen, er pludselig blevet en god og positiv historie.

En historie om imponerende lokal opbakning og støtte, der har betydet, at Thy Cable Park i denne weekend er klar til at køre på for fuldt skue igen, med stævnet lørdag: "Danish Wake Tour" med nogle af landets bedste atleter.

- Det varmer om hjertet med den støtte og opbakning vi har fået. Alle de håndsrækninger og sympatitilkendegivelser vi har fået fra lokalsamfundet - det er helt vildt, fortæller formand for Thy Cable Park Thomas Bruhn, der fortsætter:

- Vi stod jo med et kæmpe tab, og vi var underforsikret. For branden ramte os hvor det gjorde rigtigt ondt. Heldigvis havde vi Thisted Forsikring som en hammergod makker, da der var brug for det. De gik ind og erstattede det hele. Det betød at vi kunne komme i gang med opbygningen. Her fik vi også god hjælp af FJ Byg i Nors, som har repareret terrassen og som netop har leveret vores nybyggede operatørtårn.

Nu er vi klar igen, og vi mister ikke ret meget. Branden har "kun" koster klubben 10.000 kroner. Det er peanuts i forhold til det kæmpetab vi stod med - hvis ikke Thisted Forsikring og andre var gået ind og støttet os. Nu giver vi den gas i kommende weekend, med et kæmpe stævne lørdag, hvor 50-60 af landets bedste wakeboardere kommer. Og søndag er der "almindelig dag" - hvor alle kan komme og nyde vandet. Og man behøver ikke bruge kablerne. Man kan leje en våddragt og komme ud og lege på et board. - Så kig bare forbi - det bliver sjovt, lyder det fra Thomas Bruhn.

Thy Cable Park startede op i 2014.

Klubben har ca. 100 medlemmer - men derudover tusindvis af dag-gæster sæsonen igennem.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...