Murermester Martin Christensen i gang med opførelsen af en 450 kvadratmeter bygning

ØSTERILD: Et nyt stort byggeri er ved at tage form på Østerild Byvej 107.

På en to hektar stor naturgrund ud mod Hjardemålvej, er murermester Martin Christensen i gang med opførelsen af en 450 kvadratmeter bygning, der skal rumme både velfærds, kontor og lagerfaciliteter til murerfirmaet.

Martin Christensen har valgt at flytte murerforretningen fra den nedlagte landejendom på Høvsørvej 56 til industriområdet ikke langt fra købmanden i Østerild.

- Jeg har købt grunden, fordi der er det muligt både at have privatbolig og erhvervsbolig. Jeg har startet ud med erhvervsbygningen, som jeg blandt andet skal bruge til at opbevare alt mit maskineri, mit grej og mine materialer. Det skal opbevares indendørs, ellers har det begrænset levertid. Men allerede inden nytår er planen at jeg vil opføre et privathus på i alt 220 kvadratmeter, siger Martin Christensen, der kan fortælle om travlhed i murerfirmaet der beskæftiger seks ansatte.

- Vi var engang ni ansatte. Men jeg vil hellere have et mindre firma og selv være en af dem med murerskeen i hånden, siger Martin Christensen.

At der er nok at lave, illustreres af at Martin Christensen Aps alene i år har opført otte huse.

Netop nu er firmaet i gang med to store byggeprojekter på begge sider af fjorden ved Hovsør dæmningen. Derudover har firmaet også haft tre byggeprojekter i Thisted og et i Vilsund.

Det nye byggeri i Østerild står færdig 1. december og der skal markeres med en reception, lyder det fra den travle murer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...